Nyheder


Cotswolds Single Malt Whisky

Den første whisky, der nogensinde er destilleret i Cotswolds, bruger 100% lokalt dyrket gulv maltet byg og er blevet lagret i first-fill ex-bourbon barrel og brugte rødvins fade. Fyldig, frugtig og nem at drikke
Gun Fighter American Rye Whiskey Double Cask

Double-Cask Rye whiskey er lagret i minimum 6 måneder i nye American Oak Barrels og færdiglagret i brugte French Port Barrels. Dette giver en unik blødhed og kompleksitet tilsat en fin røget smag.

Paul John Whisky

Brilliance single malt whisky

Bold Peated single malt whisky

Edited Hint of Peat single malt whisky

Cotswolds Single Malt Whisky

Den første Whisky, der nogensinde er destilleret i Cotswolds, bruger 100% lokalt dyrket gulv maltet byg og er blevet lagret i first-fill ex-bourbon barrel og brugte rødvins fade. Fyldig, frugtig og nem at drikke.

Næse: Noter af honning og flødekaramel efterfulgt af lette frugter (ferskner og abrikoser), en antydning af marcipan.
Smag: Stærke noter af malt, olier og sukker med masser af krydderi, karamelliseret appelsinmarmelade.
Eftersmag: Lang med røde frugter og et strejf af melasse.

Gun Fighter American Rye Double Cask Whiskey fra Kentucky

En helt ny og innovativ tilgang til Amerikansk Whiskey, der bestemt ikke skuffer ved nærmere bekendtskab.
Gun Fighter Double Cask Rye er først lagret i 6 måneder på helt nye fade af hvid amerikansk eg. Derefter flyttes den til fade, hvor der tidligere har været Portvin i.
Resultatet er en helt igennem lækker og unik Rye (rug) Whiskey, der byder sig til med masser af smagsoplevelser.

Duft: Rug, frugt og sødme
Smag: Klassiske rye-aromaer som peber og vanilje, sammen med strejf af cedertræ og kernerugbrød
Eftersmag: Rugen bærer smagen længe, fader stille og roligt ud med noter fra egetræet
Kommentar: Nydes med fordel ren eller on the rocks, da smagen er så stor, at den kan tåle en lille nedkølning ... mmhh!

John Distilleries:

Den Store Indiske Single Malt fra de solrige kyster ved Goa. Med mange ferskvandskilder og tropisk varme, var Goa det naturlige valg for hvor Single Malten skulle skabes. Et helårs tropisk klima, accelererer naturligvis modningen af whiskyerne. Englenes andel (fordampningen) er omkring 8% om året. Maltens unikke smagsoplevelser, skyldes ikke mindst den intense karakter hos den specielle byg, der vokser ved foden af Himalaya.

I 2004 blev Michael D’Souza Master Distiller hos John Distilleries, hvor den første destillation fandt sted i 2008. I 2012 lanceredes Paul John sine Single Malts i Storbritannien, og har siden vundet utallige priser og anerkendelser i hele verden. Whiskyerne er ikke chill-filtreret og har heller ingen tilsætningsstoffer (farver eller smag).

Paul John Edited Hint of Peat Single Malt Whisky

Duft: Honning og kakao, blandet sammen med strejf af røg og et skud af espresso. Et dybere snif afslører en frugtagtig note i næsen
Smag: Først kommer græsagtige smagsnoter fra byggen, men der levnes fint plads til de stille noter af tørv og røg, der langsomt opløses og baner vejen for mint og mokka
Eftersmag: Langt og udtrukken finish. Fornemmelse af krydderi og mintchokolade. Til sidst slutter det af med med blide noter af tørv
Kommentar: Edited er for det ekstraordinære. Fornemmelsen for røg kommer fra nøje udvalgte fade. Alt for at glæde den sande Whisky fanatiker! Hør havet fra Goa fortælle sine egne historier - unedited!

Paul John Bold Peated Single Malt Whisky

Duft: Efter en duft af røg, overtager Manuka honning, stikkende krydderi og bourboneque rød lakrids-scenen
Smag: Den smelter i munden - har den mest dybe smag, der vælter ind som bølger. I starten føles det sublimt silkeagtig og smagsat med eg-lignende honning. Og lige når du tror du har overlevet, kommer overraskelsen - en ny bølge af krydderi, der efterfølges af en røgfyldt stemning, der fylder munden og efterlader en tidevandsbølge af tør melasse, tørv og en grad af kobber
Eftersmag: Bold har en let finish med en smule kobber, der langsomt kommer frem. Du kan også opdage fantastisk røget mokka, formet ved delikate krydderier
Kommentar: Bold er en rejse, der fører dig gennem de uudforskede områder i Goa. Vi inviterer dig til at forlade sporet, træde på glemte veje og stikke hovedet ind i Goa’s lækre dybde!

Paul John Brilliance Single Malt Whisky

Duft: Demerara-sukkeret afgiver en snude af søde dufte. Hints af kanel, honning og svage krydderier.
Smag: Sød, krydret med en honninglignende glathed stilles op mod en crunchy bars knasende sprødhed, samt et eller andet sted, også en flæng af kakao.
Eftersmag: Brilliance har en glat og behagelig afslappet finish med et strejf af de milde krydderier og en dyb intensiv fornemmelse af vanilje.
Kommentar: Med sine rige accenter af vanilje og hints af krydderi er denne Single Malt det ideelle supplement til lækre frugttærter og indiske grillede kødretter.
Alt godt fra Goa er i denne Single Malt (deraf navnet). Dens mousserende nuancer minder om kystens solrige strande. Brilliance er produceret, for at give dig den absolut bedste sensoriske oplevelse af glæde.