Vin og Gavehuset

Den hyggelige specialbutik på Strøget.

Siden 1950erne er der på adressen Strøget 8 (tidligere Bredgade) handlet med vine og spiritus, først var det købmand Mortensen, efterfulgt af Peter ”Vin” Hansen med ”Vinstokken”, og siden 2010 med Hartmut Wehmeier Hansens ”Vin og Gavehuset”.

 

Kompetence, god service, en hyggelig atmosfære og et meget varieret udbud af forskellige specialiteter: det er det vi står for. Hos os er der ingen massevarer, men produkter fra nøje udvalgte producenter.

 

Et stort udvalg af vine, spiritus, øl, chokolade, olier, krydderier, pesto, te, kaffe, cigarer, piber og pibetobak og meget mere gør at vi kan opfylde mange behov, både til egen husholdning og som gave.

 

Vi er kendt for flotte, individuelle gavekurve og pakker, hvor den rigtige sammensætning af farver og produkter er en vigtig detalje.

 

Det ligger os på hjertet at du er tryg ved det du køber. Derfor tilbyder vi gerne smagsprøver, og vi er aldrig bange for at åbne en ny flaske. Så skulle du være i tvivl, hvis du får en flaske i gave, så kom ind og smag i butikken, før du åbner.

 

Vi elsker vores by. Igennem vores engagement i foreningen ”Vores Ikast” prøver vi at gøre vores til at Ikast bliver ved med at være en spændende handelsby. Vi sponsorerer f. x. ”Bakkehuset” og en række andre institutioner. Butikken ligger i Ikast’s overdækkede Strøgcenter med gode og gratis parkeringsmuligheder.