Vin og Gavehuset

- den stærke, troværdige leverandør til privatkunder og erhverv

Siden 1950erne er der på adressen Strøget 8 (tidligere Bredgade) handlet med vine, tobak og spiritus, først var det købmand Mortensen, efterfulgt af Peter ”Vin” Hansen med ”Vinstokken”, og siden 2010 med Hartmut Wehmeier Hansens ”Vin og Gavehuset”.

Kompetence, god service, en hyggelig atmosfære og et meget varieret udbud af forskellige varer: det er det vi står for. Hos os er der ingen massevarer, men produkter fra nøje udvalgte producenter.

Et stort udvalg af vine, spiritus, øl, chokolade, olier, krydderier, pesto, te, kaffe og meget mere gør at vi kan opfylde mange behov, både til egen husholdning og som gave.

Vi er kendt for flotte, individuelle gavekurve og pakker, hvor den rigtige sammensætning af farver og produkter er en vigtig detalje.

Det ligger os på hjertet at du er tryg ved det du køber. Derfor har vi indrettet et smagebord med ca. 100 smagsprøver, og vi er aldrig bange for at åbne en ny flaske, hvis den ikke er repræsenteret på bordet.

Vi elsker vores by. Derfor er vi sponsor for f. x. ”Bakkehuset” og en række andre institutioner. Igennem vores engagement i foreningen ”Vores Ikast” prøver vi at gøre vores til at Ikast bliver ved med at være en spændende handelsby.

vin
_DSC0586