Påsken 2020

kjærstrup

Hos Familien Kjærstrup, Bornholm har vi købt flotte æg, som er pakket i hhv kurv og chokoladeskal.

Den Bornholmske Kjærstrup-familie lægger vægt på kvalitet og håndværksmæssig omhu, og virksomheden er drevet af glæde. Nyd synet og smagen af de flotte æg. Nyd Kjærstrup Chokoladeglæde.

valrhona-squarelogo-1408110237503

Fra Valrhona har Vin og Gavehuset en sød påskekalender med pralinéfyld. To kvalitets chokoladepåskeæg bag hver låge. 5 låger til de fem påskehelligdage.

Valhrona og kurve
Summerbird
summerbird_logo

Vin og Gavehuset tilbyder Summerbird som en fast bestanddel på hylderne i butikken.

Summerbird lever for at begejstre. Der leges til stadighed for at få skabt det bedste og kompromisløse økologiske produkt. Summerbird er kendt for sine smukke gaveæsker med gourmet chokolade.

 

bylow

Vin og Gavehuset præsenterer selvfølgelig også Lakrids by Bülows påskevarer.

Det at skabe noget særligt, var ikke en fremmed idé, da Johan Bülow er fra en iværksætter-familie. Så det blev den skandinaviske favorit, lakridsen, at han kastede sin lidenskab på. Håndværket blev lært, og i 2007 kogte, rullede og skar Johan sit allerførste produkt. I dag omfatter produkt-paletten et stort udvalg af smage og smagskombinationer.

Bulow
påske Anker
Anker logo

Vin og Gavehuset har valgt, at få Anker Chokolade på hylderne, og kan som det første præsentere de fantastisk flotte påskeæg.

Mikkel Anker og Martin Nørregaard grundlagde i 2015 deres firma med håndlavede chokolader. 90-100% af råvarerne er økologiske. Den høje kvalitet og nye, spændende smagskombinationer samlet af Anker Chokolades chocolatier, gør varerne til flotte supplementer i vores udvalg.

Aalborg chokoladen logo

Chokolade er en alvorlig sag, udtaler indehaver af Aalborg Chokoladen, John Aslak Jensen. Og det kan vi her i Vin og Gavehuset kun være enige i.

I Aalborg Øst arbejder John og hans 15 medarbejdere, uden at gå på kompromis med kvaliteten, med at fylde nøje udvalgte stykker chokolade i de specielt designede æsker. Siden 2006 har den oprindeligt uddannede kok arbejdet med de lækre chokolader, uden at fortryde, at han tog den chance, han fik for at overtage virksomheden.

Aalborg